Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

<strong>Διαχείριση Παραγγελιών </strong>

Εφόσον, τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας, όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι.

<strong>Courier</strong>

Αποστολές  γίνονται <strong>σε όλη την Ελλάδα</strong>, σε κάθε πόλη και χωριό που υποστηρίζεται από το δίκτυο όλων των εταιριών Courier .

&nbsp;

<strong>Κόστος αποστολής </strong>

<strong>Τα κόστη της αποστολής είναι σταθερό για οποιαδήποτε μεταφορά στα 5€.</strong>

&nbsp;

<strong>Χρόνος αποστολής</strong>

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι <strong>από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες</strong> από την ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας. Ως ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας θεωρείται η επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και της πληρωμής της παραγγελίας.

&nbsp;

Για παράδειγμα:

Οι παραγγελίες που θα εξοφληθούν επιλέγοντας κάποια ηλεκτρονική πληρωμή <em>(με πιστωτική, χρεωστική  κάρτα ή μεταφορά χρημάτων μέσω του Paypal</em><em>)</em> και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι <strong>άμεσα επιβεβαιωμένες.</strong>

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφοράς εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα από την δική μας, ολοκληρώνονται <strong>όταν θα επιβεβαιωθεί η κατάθεσή ή μεταφορά σας</strong>.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν με αντικαταβολή και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι <strong>άμεσα επιβεβαιωμένες</strong>.

Τα δέματα παραδίδονται <strong>από Δευτέρα έως και Σάββατο</strong> και πάντα σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των όλων των εταιριών Courier.

Να σημειώσουμε ότι οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

<strong> </strong>

<strong>Εντοπισμός της παραγγελίας</strong>

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό με τον κωδικό αποστολής της.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού όλων των εταιριών Courier.

&nbsp;

<strong>ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:</strong> <em>Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-4 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν. </em>

<strong>ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Αλλαγές ή προσθήκες σε καταχωρημένες παραγγελίες, είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας και εφόσον δεν έχουν 60 λεπτά από την καταχώρησή τους.</strong>

<strong><em>ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: </em></strong><em>Σας παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας πως η <strong>Αντικαταβολή</strong> (εφόσον την επιλέξετε) αποτελεί <strong>τρόπο πληρωμής</strong> και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.</em>

<strong> </strong>

My wishlist

Product price Κατάσταση αποθέματος Actions
Δεν προστέθηκαν προϊόντα στη λίστα επιθυμιών
GO SHOP